Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
VPS Windows Bronze - Memory : 1GB

CPU : 4

SSD Disk : 75GB

Traffic : 2TB


VPS Windows Silver - Memory : 2GB

CPU : 4

SSD Disk : 100GB

Traffic : 3TB


VPS Windows Gold - Memory : 4GB

CPU : 4

SSD Disk : 150GB

Traffic : 4TB


VPS Windows Platinum - Memory : 8GB

CPU : 8

SSD Disk : 200GB

Traffic : 5TB


Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (172.69.62.63) од која сте и најавени.