Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
VPS Windows #1 - Bronze - 1vCPU Xeon E5

1.2 GB RAM

18GB Pure SSD Storage

1000GB Data Transfer Monthly

1Gbps Bandwidth Connection

Free 1 Dedicated IPv4

VPS Windows #2 - Silver - 2vCPU Xeon E5

2.5 GB RAM

30GB Pure SSD Storage

2000GB Data Transfer Monthly

1Gbps Bandwidth Connection

Free 1 Dedicated IPv4

VPS Windows #3 - Gold - 1vCPU Xeon E5

4.0 GB RAM

60GB Pure SSD Storage

4000GB Data Transfer Monthly

1Gbps Bandwidth Connection

Free 1 Dedicated IPv4

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (172.70.34.10) од која сте и најавени.

Powered by WHMCompleteSolution